top of page
  • Foto van schrijverLies Lambert

Het ondertussen... hoe het begon (Lies aan Saskia)

Bijgewerkt op: 28 feb. 2023

Hey SasElkaar brieven schrijven, een eeuwenoud beproefd concept. Verwachtingsvol je brievenbus (of mailbox) openen en hopen op die ene brief met inhoud. Iets om te bewaren, herlezen, koesteren. Pingpongen met elkaar is ook iets waar ik blij van word. Samen bouwen aan een idee, het polijsten zodat het na veel wrijven kan schitteren.


Ik ben al langer op zoek naar iets om kleins te doen met alle grootste systemische input die ik de laatste jaren via verschillende wegen opdeed. Er zijn veel boeken over geschreven, maar hoe krijgt het een plaats in de dagelijkse praktijk? Daar ben ik naar op zoek. Sfumato, het nieuwsgierig onderzoeken krijgt in jouw idee een mooie plaats.


Daarbij hou ik van het idee om mensen te verbinden rond thema’s. Zoveel mensen en dus evenveel perspectieven voegen waarde toe aan een onderwerp. Waar vinden we elkaar, waar liggen de verschillen? Hoe kunnen we vanuit ogenschijnlijke tegengestelde meningen complementariteit toevoegen en een breder begrip kweken? Ik stel me voor dat we hierrond een boeiend netwerk kunnen opbouwen met mensen die we al wel en nog niet kennen. Mensen die mee willen schrijven, de moed hebben om hun waarheid te delen met anderen en zich erop te laten uitdagen. Maar ook mensen die volgen en lezen en leren.


Ik heb er zin in.

Wanneer beginnen we eraan?


Warme groeten

Lies


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page